top of page

Befektetnél a jövőbe?

Limitált ideig befektetési és partnerségi lehetőséget kínálunk olyan üzleti feleknek, akik a jövőbe szeretnének fektetni.

Befektetőink és partnereink hozzájárulhatnak a nemzetközi viszonylatban is kiemelkedőnek számító egyedi szimulátor projekteink megvalósításához és új ötletek fejlesztéséhez.

stat4_Rajztábla 1.png
stat3_Rajztábla 1.png

AMIT KÍNÁLUNK 

Dinamikus Növekedés Innováció & Technológia Által

MEGTÉRÜLŐ BEFEKTETÉS

Rendszereink kompatibilisek olyan népszerű platformokkal, mint a PS4, XBox, Windows, de már a mostani stádiumban használhatóak a Metához és a Google rendszereihez. Az általunk fejlesztett technológiák későbbi nemzetközi fejlesztések alapjaul is szolgálhatnak.

JÖVŐBENI CÉLJAINK

Célunk a hazai és nemzetközi paic meghatározó technológiai szereplőjévé vállni a Virtuális Valóság robotikával kiegészített szimulátor fejlesztés és építés piacán. Terveink alázaton, megalapozottságon és átgondoltságon alapulnak.

"Azon kevesek közé tartozunk, akik ezen a területen már sikereket értek el és több mint 10 éves tapasztalatunk, széles spektrumú megoldásaink komoly tudásbázist adnak a jövöbeli fejlesztéseinkhez. Ez képviseli cégünk legnagyobb értéket."

Konyhás Krisztián

Ügyvezető 

kapsolatfl

LIMITÁLT IDEIG

Vedd Fel Velünk a Kapcsolatot

Amennyiben érdekel a lehetőség és szeretnél többet megtudni cégünkről és az együttműködési lehetőségekről, írj nekünk bátran vagy vedd fel velünk a kapcsolatot.

Bővebb információkat és befektetői prezentációt csak kapcsolatfelvételt követően tudunk biztosítani.

bottom of page